Over Diana

Mijn naam is Diana Damen, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, hannah huidcoach en specialist in huidverbetering.

Na ruim 13 jaar ervaring op het gebied van huidverbetering, heb ik in september 2023 besloten de naam en visie van het bedrijf aan te passen. Diamond Beauty werd Schoonheid bij Diaan. Want de schoonheid die ik jou graag wil geven, past op heel veel manieren. Een bindweefselmassage, een uitgebreide gezichtsbehandeling, permanent make-up behandeling voor je wenkbrauwen, maar bijvoorbeeld ook een energetische massage of Reiki behandeling.

Specialist in huidverbetering betekent dat ik alle hannah specialisaties beheers:
Bindweefselmassage, rimpel- en litteken reductie therapie en werken met glycolzuren. Met veel passie en toewijding masseer en behandel ik jouw huid en doe ik mijn uiterste beste jou zoveel mogelijk te laten ontspannen.

Want haasten en stressen, doen we al genoeg. Loslaten en ontspannen, daar knapt een mens pas van op.

Met veel passie en plezier wil ik iedere huid, ieder mens, de beste versie van haar(/hem) zelf geven. Door diverse specialisaties te combineren en +13 jaar inhoudelijk vakkennis, ben je hiervoor bij mij aan het juist adres.

Lieve groet,

Diaan

Afspraak maken