Ontdek de kracht van energie met Reiki

Ben je op zoek naar meer balans in je leven? Ervaar je spanningen of lichamelijke klachten? Of wil je vooral jouw intuïtie versterken en meer gaan leven vanuit je kern? Reiki stelt je in staat om het zelfhelend vermogen in jezelf te laten activeren.

Tijdens een Reiki behandeling ervaar je hoe de energie beter door je heen stroomt, zodat ook jij meer geluk, balans en energie zult gaan ervaren. Er wordt aandacht besteed aan oude en weggestopte pijn, trauma’s, patronen en overlevingsmechanismen zodat je deze kan helen. Je maakt de reis van je hoofd naar je hart waardoor je nog meer thuis komt in jezelf.

De behandeling

Laat je levensenergie weer doorstromen met een Reiki behandeling. Een Reiki behandeling duurt ongeveer een uur en wordt gegeven middels handoplegging. Je houdt tijdens de behandeling je kleding aan en als je het niet fijn vindt aangeraakt te worden, kan ik mijn handen ook een paar centimeter boven je lichaam houden.

We hebben een kort gesprek vooraf, waarin we ook eventuele thema’s kunnen bespreken die je graag behandeld wilt hebben. Vervolgens ontvang je zo’n 45 min Reiki en daarna praten we met een kopje thee nog even na en kun je als je dat wilt je ervaring delen.
Soms vindt men het vaak een beetje gek of zelfs zweverig. Gelukkig ben ik een heel nuchter persoon en snap het daarom heel goed als je in het begin wat gereserveerd of skeptisch bent.
Ik wil je uitnodigen eens een behandeling te ervaren en daarna je mening te vormen. Wie weet kan ik deze twijfels voor je wegnemen.

Het grootste voordeel voor veel mensen? Je wordt gezien, gehoord, je emoties worden gevoeld, maar je hoeft er niet perse over te praten om toch te kunnen helen.

Energetische massage

Tijdens deze nek/schouder/hoofd massage masseer ik met een holistische benadering, wat betekent dat ik kijk naar het totale plaatje. Ik ben heel bewust bezig om mogelijke blokkades, op welk niveau dan ook, op te lossen zodat alles in het lichaam weer prettiger gaat stromen: emoties, gedachten en energie.

Er wordt veel aandacht besteed aan de energetische- en intuïtieve kant van masseren. Dit betekend dat ik echt aanwezig ben bij jou, jou zie, hoor en met alle liefde help. Dit kan zijn door het rustig wegmasseren van spierknopen, maar dit kan ook alleen al zijn door jou te helpen met wat dat zich op dat moment wilt laten zien, zich mag openbaren.