Bij onze huidtherapeut van Cosmetique Totale kun je terecht voor diverse behandelingen:

Laserbehandeling

Ongewenste haargroei of overbeharing is voor veel mensen een probleem. Zo kun je last hebben van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen. Maar met definitief laser ontharen is dat niet meer nodig.

Laserontharing is een effectieve methode om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. Hierdoor groeien de haartjes langzamer en vallen ze uiteindelijk uit. Na één laserbehandeling definitief ontharen merk je al direct resultaat en gemiddeld heb je in slechts zes tot tien behandelingen een gladde, zachte en haarvrije huid.

Onze huidtherapeuten zijn expert op het gebied van laser ontharen en helpen jou met de beste medische lasers graag van ongewenste haargroei af. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

Medische peeling:

Heb je last van pigmentvlekken, huidveroudering, acne, acne littekens of wil je je huid gewoon een goede opfrisser geven? Een medische peeling is een effectieve behandeling die op vele manieren kan worden toegepast.

  • Verbeter je huidstructuur (grove poriën, vlekjes)
  • Verbeter de hydratatie van de huid (lijntjes, rimpels)
  • Verminder acne en acne littekens

Wat is precies een medische peeling en wat gebeurt er dan met je huid?

Een medische peeling zorgt ervoor dat het bovenste “dode” huidlaagje in een versnelt tempo afschilfert zodat er een nieuwe, gladde huid ontstaat. Een peeling kan een lichte tot zware afschilfering tot stand brengen.

Een medische peeling wordt ook wel chemische exfoliatie genoemd. Er bestaan verschillende soorten peelings, die werken op verschillende lagen in de huid. Hoe sterker de exfoliator, hoe dieper en intensiever de werking.

Meer informatie vindt je op onderstaande website:
Medische peelings voor een stralende huid | Cosmetique Totale (cosmetique-totale.com)

Wat behandeld de huidtherapeut nog meer?