Wat is Permanente make-up?

Wake up and go

Met permanente make-up behandelingen zie je er op elk moment van de dag verzorgd uit, zelfs wanneer je net wakker wordt. Zo hoef je minder tijd te besteden aan je dagelijkse make-up routine en hoef je minder te haasten in de ochtend. Altijd met subtiele, strakke wenkbrauwen of een mooie eyeliner de deur uit. Permanente make-up is hiervoor een perfecte oplossing.

Geen make-up wat uitloopt wanneer je met je dierbaren knuffelt, met je kindjes speelt of wanneer je naar het zwembad gaat. Heb je moeite met het voortekenen van je wenkbrauwen of eyeliner? Ook dan kan permanente make-up een goede oplossing zijn. Het volledig aanbrengen van PMU op de wenkbrauwen bestaat uit minimaal twee behandeling. Heel soms is een derde behandeling nodig. De tweede behandeling die na gemiddeld 6 weken volgt is een perfectie behandeling om de puntjes op de i te zetten.

Wat zijn Powder brows?

Bij Powder brows worden de wenkbrauwen in geschaduwd met pigment. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU-apparaat op een heel subtiele wijze een egale laag pigment aangebracht in je huid. Hierdoor lijkt het alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd alleen is het resultaat semipermanent. Dat houdt in dat je na ongeveer 1,5 jaar je wenkbrauwen een touch-up kunt geven. Zo geniet je langer van je mooie wenkbrauwen.

Voordelen

  • Geschikt voor alle huidtype
  • Heel natuurlijk poedereffect
  • Wakker worden met mooie wenkbrauwen
  • Geen beschadiging van de huid
  • Zeer goed toe te passen
  • Bijna geen roodheid of zwelling
Behandelingen

Permanente make-up