Behandelingen

All-in huidverbetering

All-in huidverbetering bij Schoonheid bij Diaan, hoe werkt dat?

Dit houdt in dat je een behandeltijd kiest en tijdens de intake aangeeft wat jij belangrijk vindt. Iedere keer dat je de salon bezoekt wordt er een behandeling op maat gemaakt. Je huidwaardes worden gemeten met de Skin Analyzer waarmee het vocht-, vetgehalte en de PH-waarde worden bepaald en de behandeling wordt hierop aangepast. Dit zodat jouw huid altijd krijgt wat ze echt nodig heeft.

Doordat je zelf een behandeltijd kiest, kijken we samen wat in deze tijd past. All-in betekent dat er geen bijkomende kosten zijn wanneer je graag gewaxt wilt worden of bijvoorbeeld je wimpers en wenkrauwen geverfd wilt hebben. De resultaten worden mede behaald door onze 5 stappen; reinigen, peeling, stimuleren, herstellen en beschermen. Deze stappen zullen iedere behandeling terugkomen.

“Welk doel je ook voor ogen hebt, ik zal zorgen voor goed advies met huidverbetering als resultaat.”

Ons aanbod

Iedere behandeling wordt gestart met een intake, hier bespreken we samen de wensen en nemen we de metingen op door middel van de hannah Skin Analyzer. Vervolgens starten we de behandeling met de op jouw huid afgestemde skincare en behandelmethoden. Een van de belangrijkste aandachtspunten zijn jouw wensen, deze staan dan ook centraal in de behandeling.